Vocea Presei

cele mai importante știri

Mesajul domnului Sorin Chelmu cu ocazia sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena

Sorin Chelmu

Sorin Chelmu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, a transmis astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Sorin Chelmu a adresat urări calde tuturor celor care își serbează onomastica în această zi deosebită. „În această zi specială, când îi sărbătorim pe Sfinții Împărați Constantin și Elena, doresc să transmit cele mai calde urări tuturor celor care își serbează onomastica. Sfinții Constantin și Elena sunt simboluri ale credinței și perseverenței, iar pilda lor să vă inspire în fiecare zi,” a scris Chelmu.

Mesajul candidatului AUR a continuat cu urări de sănătate și bucurie pentru toți vasluienii care poartă aceste nume și familiile lor. „Pentru toți vasluienii care poartă aceste nume frumoase, dar și familiilor lor, le doresc sănătate, pace și multe bucurii. Să aveți parte de o zi plină de lumină și speranță, alături de cei dragi” a adăugat Sorin Chelmu.

Material realizat SC Ababei Online S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR Vaslui, CMF: 21240330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *